Hem

Företag

Dalarnas Takmontage AB är en trygg partner inom takläggning och solcellslösningar för företag, bostadsrättsföreningar och den offentliga sektorn. Vi har erhållit otaliga positiva omdömen från våra kunder. Vårt rykte för kvalitet och professionellt arbete är något vi är stolta över och som vi alltid strävar efter att bibehålla.

Vår verksamhet

Dalarnas Takmontage AB grundades år 2017 och är idag en etablerad verksamhet med en personalstyrka på cirka 60 medarbetare.

År 2021 hedrades vi med utmärkelsen Årets Företagare, vilket reflekterar vårt engagemang för tydliga affärsmål och en hållbar företagsmodell. Med långvarig erfarenhet och en stark närvaro inom takbranschen har vi utvecklat en stabil portfölj av projekt som strikt följer branschens högsta standarder.

Läs mer om vinsten Årets Företagare

Personalstyrka med spetskompetens

Vår stora och kunniga personalstyrka är vår främsta tillgång. Vi har specialister inom takläggning, plåtslageri och solcellsteknik, redo att effektivt möta unika behov och utmaningar. Vid stora projekt tilldelas en senior kontaktperson från oss för hantering under hela processen.

Alla våra medarbetare är kollektivanslutna och försäkrade.

.

1550

+

Takomläggningar

950

+

Solcellsinstallationer

Ekonomisk stabilitet

Med en stabil och sund ekonomisk grund samt etablerade, pålitliga samarbetspartners är vårt takföretag rustat för att framgångsrikt ta sig an projekt av varierande storlekar och komplexitet. Vår höga kreditvärdighet är ett tydligt bevis på vår finansiella stabilitet och förmåga att säkra nödvändiga resurser för varje projekt. Dessutom har vi utvecklat en långsiktig strategi för ekonomisk hållbarhet, vilket säkerställer vår förmåga att erbjuda kvalitetstjänster och hållbara taklösningar på lång sikt.

Det är vår övertygelse att genom att upprätthålla en stark ekonomi kan vi fortsätta att vara en pålitlig partner för företag, BRFer och den offentliga sektorn.

Hållbarhetsfokus

Vi värnar om miljön och är engagerade i att erbjuda hållbara och långsiktiga lösningar inom tak och solenergi. Vi strävar ständigt efter att använda högkvalitativa material och tekniker som minimerar slitage på naturen och minskar vår påverkan på planeten.

Vårt fokus på långsiktig hållbarhet innebär att våra kunder inte bara får pålitliga taklösningar idag, utan också kan vara säkra på att deras investeringar kommer att fortsätta gynna både deras verksamhet och miljön i framtiden.

Anbudsförfrågan

Har ni ett färdigt förfrågningsunderlag eller behöver hjälp med att utforma den optimala lösningen för er fastighet? Vänligen fyll i vårt formulär eller skicka oss ett e-postmeddelande till kontakt@dalarnastakmontage.se.

Vi ser fram emot att höra från er!

Takläggning
Vi erbjuder professionell takläggning med högkvalitativa material och expertis. För att säkerställa att er investering förblir i toppskick erbjuder vi professionellt underhåll och reparationsservice.
Solcellslösningar
Minska era energikostnader och satsa på hållbar energi med våra skräddarsydda solcellslösningar. Vi kan hjälpa er med allt från planering till installation.
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!