Hem

Om oss på
Dalarnas Takmontage

Vinnare av årets företagare

Juryns motivering: På ett imponerande sätt har detta företag vuxit från en idé till ett framgångsrikt bolag. Med slutkunden i fokus samt tydliga mål och visioner har man på kort tid utvecklat sin affär.

Idag har man breddat verksamheten, man är både sin egen kund och leverantör. Med en hållbar och kvalitetssäkrad affärsmodell har man blivit en attraktiv arbetsgivare. Verksamheterna sysselsätter idag ca 60 personer och har kunder över hela Dalarna.

Läs mer om vinsten

Mer än bara tak över huvudet

Dalarnas Takmontage har sedan starten 2017  levererat taklösningar för företag och privatpersoner i Dalarna och Gävleborg. Vi är det lokala takföretaget som alltid levererar det vi lovar och där kundernas förväntningar alltid uppfylls, ofta med råge. Våra glada och mycket skickliga medarbetare har en gedigen yrkesutbildning och en lång erfarenhet inom branschen vilket gör att vi utför våra arbeten med ett perfekt resultat och alltid i tid. Det är något som uppskattas mycket av våra kunder.

Kundens önskemål kommer alltid i första hand hos oss och vi anser att alla hus kräver sin egen lösning och metod. Därför skräddarsyr vi takrenoveringen efter din smak och budget med marknadens bästa material. Taket är det viktigaste skyddet för din fastighet och det finns en anledning till varför ”tak över huvudet” är synonymt med trygghet, det är under takkonstruktionen du har dina käraste ägodelar.

1550

+

Takomläggningar

950

+

Solcellsinstallationer

Våra medarbetare

Våra medarbetare är alla yrkesutbildade takläggare och plåtslagare som har en lång erfarenhet inom branschen. Det gör att våra medarbetare klarar av alla typer av takomläggningar, även då det handlar om avancerat plåtslagerihantverk vid läggning av exklusiva plåttak för äldre fastigheter. Våra medarbetare är givetvis försäkrade och är kollektivanslutna, vilket innebär att vi endast har behörig personal på företaget. Det gör att du som kund kan känna dig trygg med att arbetet utförs av kvalificerad personal som har den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna ge dig ett toppresultat.

Kvalitativt material

Dalarnas Takmontage samarbetar med flera partners för att kunna erbjuda våra kunder det bästa takmaterialet men också den bästa servicen i samband med en takläggning. Vi använder endast godkänt och väl beprövat takmaterial från erkänt duktiga takproduktstillverkare för att få det bästa och mest optimala resultatet i samband med takarbeten. Genom vårt samarbete med flera av branschens bästa takproduktsleverantörer kan vi erbjuda dig de bästa och mest prisvärda lösningarna för din takomläggning.

Vad vi på Dalarnas Takmontage kan hjälpa dig med

Dalarnas Talmontage är proffs på takläggning och kan erbjuda dig nytt tak med ett flertal olika takmaterial som bland annat tegelpannor, betongpannor, takplåt och ytpapp. Vilken takbeklädnad som passar ditt tak bäst beror delvis på ditt tidigare takmaterial men också på din fastighets takkonstruktion. Oavsett finns vi med dig hela processen - från rådgivning till installation och efterkontroller.

Går du även i tankarna på att investera solceller är det något vi kan hjälpa dig med, antingen i samband med ett takbyte eller helt separat. Vi säljer och installerar solcellsanläggningar i hela Dalarna- och Gävleborgs län. Om du passar på att installera solceller i samband med att vi utför din takomläggning kan du dessutom erhålla lägre pris för installationskostnader. Detta då vi har personal, utrustning, ställning och maskiner på plats redan.

Boka hembesök

Medarbetare på Dalarnas Takmontage

Vi tackar Dalarnas Takmontage AB som utförde ett toppen jobb åt oss. Ett duktigt och proffsigt team . Vi är super nöjda! 
Maria Kangasniemi
Facebook recension
Gott bemötande ”hela vägen”Vi är jättenöjda- seriöst, tryggt, duktigt...proffsigt från start till mål!
Ulrika och Per-Anders
Facebook recension
Stort tack för det fina arbete ni gjort med både tak och byggande av brokvist .  Bra samarbete med både säljare och snickare, allt har fungerat super. Rekommenderar varmt Dalarnas Takmontage AB
Barbro Andersson
Facebook recension

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!