Takläggare Falun

Dalarnas län

Bor du i ett äldre hus kanske det börjar bli dags att göra en takomläggning. Takbeklädnader har normalt en livslängd på mellan 30-40 år. Dock har underlagspappen och tätskiktet en livslängd på mellan 20-30 år. När det är dags att byta takpapp och lägga nytt tätskikt på taket byter man normalt även ut det gamla taket mot ett nytt tak.

Dalarnas Takmontage har mycket kunniga takläggare i Falun som kan hjälpa dig med din takomläggning. Vi är experter på tak och kan utföra takomläggning med alla typer av takmaterial, även då du ska lägga ett mer avancerade plåttak med bandtäckning. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din takläggning i Falun. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan komma ut och inspektera ditt tak och lämna råd kring ditt nya tak, utan köpkrav.

Anlita våra skickliga takläggare i Falun

När du ska göra en takomläggning eller lägga ett nytt tak ska du anlita en professionell takläggare i Falun som har den kompetens som krävs för att utföra ett korrekt arbete. Våra medarbetare på Dalarnas Takmontage är yrkesutbildade takläggare och plåtslagare som har flera års erfarenhet inom branschen.

Vi kan åta oss alla typer av takläggningar som exempelvis takläggning med tegelpannor, betongpannor, plåt eller ytpapp. Vi utför arbeten åt både privatpersoner som företag och har genom åren fått massor av goda omdömen, både för vårt arbete men också för vår höga servicenivå.

Takbyte i Falun genomförs av personal på Dalarnas Takmontage

Lägga tak i Falun

När du behöver hjälp med takläggning börjar vi alltid med att komma ut till din fastighet för att inspektera ditt tak, kontrollera vilka förutsättningar som gäller för takläggningen. Samtidigt lyssnar vi på dina önskemål och lämnar rådgivning kring takbytet, helt kostnadsfritt och utan att du förbinder dig för något. Efter det kan vi lämna en offert på din takomläggning med ett konkurrenskraftigt pris.

Om du väljer att acceptera vår offert kan vi påbörja arbetet med takomläggningen. Vi har också tillgång till ställning och eventuella maskiner så att arbetet kan utföras på ett säkert och effektivt sätt. Våra skickliga takläggare i Dalarna lägger sedan taket metodiskt, noggrant och korrekt för att få ett perfekt resultat.

Efter takomläggningen

Efter att vi är klara med takomläggningen gör vi en genomgång tillsammans med dig som är beställare så att du är 100 % nöjd med det arbete som vi har utfört. Därefter skickar vi en faktura där vi redan har dragit av ROT-avdraget, vilket motsvarar 30 procent av våra arbetskostnader. Det gör att vi tar över administrationen kring skatteavdraget samtidigt som du slipper ligga ute med pengarna.

Slutligen överlämnar vi garantier på vårt arbete. Om du har valt att montera takprodukter från Monier kan vi erbjuda dig marknadens bästa garantiåtaganden. Då vi utför arbete med takprodukter från Monier ger vi dig hela 15 års garanti på både arbete och material. Utöver det får du även en funktionsgaranti, som vi kallar för Tätt-i-tak, som gör att du är garanterad att ditt tak håller tätt i minst 15 år. Det gör att du kan känna dig helt trygg med vårt arbete, även efter att vi är klara.

Proffsigt utfört jobb. Trevliga och lösningsinriktade killar. Nöjda med vårt nya fina tak på Sandviksvägen 62 i Falun.
Jan och Katarina
Facebook recension
Trevliga, professionella, otroligt snabba och med ett toppenresultat! Vi kan inte mer än vara supernöjda! Fem av fem möjliga"
Maria Hedin
Facebook recension
Tusen tack för ett bra och proffsigt samarbete från början till slut. Vårt tak blev precis så fint som vi förväntat oss. Ett extra tack till takläggarna som agerat professionellt och varit tillmötesgående efter alla våra önskemål!
Pierre och Anna
Facebook recension

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Dalarnas län

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!