Takläggare Söderhamn

Gävleborgs län

Att lägga om ett tak är egentligen inget komplicerat projekt om arbetet utförs av professionella och erfarna takläggare i Söderhamn. Ska man dock lägga om taket själv eller anlita en lekman tar ett takbyte lång tid samtidigt som det finns stora risker för att takets livslängd förkortas avsevärt.

Tryggt att anlita takläggare vid takbyte i Söderhamn

De finns tre viktiga faktorer att ta hänsyn till då man ska genomföra ett takbyte så att allt blir korrekt utfört med ett bra resultat.

  • Taksäkerhet vid utförande så att det inte inträffar olyckor
  • Att arbetet utförs enligt gällande branschregler så att taket blir helt tätt
  • Att endast godkänt material används för maximal livslängd

När du anlitar våra duktiga takläggare i Söderhamn för din takomläggning kan du vara trygg med att arbetet alltid utförs säkert och med ett perfekt resultat. Samtliga våra medarbetare är utbildade, erfarna och utför alltid arbetet med stor yrkesstolthet. Dessutom är alla våra takläggare försäkrade om olyckan skulle vara framme.

Vi kan hjälpa dig med alla typer av tak och takmaterial

Oavsett om du vill lägga ett tak med takpannor, ytpapp eller ett plåttak har vi hos Dalarnas Takmontage takläggare i Söderhamn med rätt kompetens. Vi kan exempelvis lägga alla typer av plåttak som dubbelfalsad bandplåt i olika material eller profilerad plåt. Vi har utbildade plåtslagare och egen verkstad vilket innebär att vi alltid tillverkar takplåten själva.

Vi åtar oss både större som mindre uppdrag åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar över hela Dalarna. Om du vill få ditt tak lagt av Dalarnas mest rekommenderade takföretag kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi därefter överlämna en offert med ett rimligt pris för ditt takbyte i Söderhamn.

Takbyte i Söderhamn genomförs av personal från Dalarnas Takmontage

Frågor och svar vid takbyte i Söderhamn

Vilket takmaterial för ett platt tak?

Om du har ett platt tak eller ett mycket låglutande tak, under 6 graders taklutning, är ytpapp det enda takmaterial som du kan använda. Ytpapp används vanligtvis på mindre tilläggsbyggnader men även på industrilokaler, gallerior och större bostadshus som har platta tak. Ytpapp har en livslängd på cirka 25 – 30 år och är ett billigt takmaterial som går snabbt att lägga.

Går det att återanvända det gamla takmaterialet?

Om man har tegelpannor på taket som fortfarande är i bra skick så går det oftast att lägga om taket med de gamla takpannorna då livslängden för tegelpannor är upp till 100 år. För alla andra typer av takmaterial som plåt, betongpannor eller ytpapp så går det inte att återanvända det gamla takmaterialet.

Hur lång tid tar ett takbyte i Söderhamn?

Hur lång tid det tar för takläggare att utföra takbyte i Söderhamn beror på flera olika faktorer Tiden för ett takbyte påverkas av bland annat takets storlek, om det finns mycket vinklar, taklutningen och det takmaterial som ska läggas. För en normalstor villa med ett enkelt sadeltak tar det cirka 1 – 2 veckor att lägga om taket.

Proffsigt utfört jobb. Trevliga och lösningsinriktade killar. Nöjda med vårt nya fina tak på Sandviksvägen 62 i Falun.
Jan och Katarina
Facebook recension
Trevliga, professionella, otroligt snabba och med ett toppenresultat! Vi kan inte mer än vara supernöjda! Fem av fem möjliga"
Maria Hedin
Facebook recension
Tusen tack för ett bra och proffsigt samarbete från början till slut. Vårt tak blev precis så fint som vi förväntat oss. Ett extra tack till takläggarna som agerat professionellt och varit tillmötesgående efter alla våra önskemål!
Pierre och Anna
Facebook recension

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Gävleborgs län

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!