Takläggare Gävle

Gävleborgs län

Är det dags att genomföra ett takbyte på din fastighet i Gävle bör du anlita en takläggare som utför arbetet korrekt och med ett bra resultat så du får ett snyggt utseende och maximal livslängd.

Att genomföra en takomläggning kostar en del pengar och därför är det inte värt att chansa att utföra arbetet själv eller anlita en lekman. Om arbetet inte utförs enligt gällande branschregler och med rätt material är risken stor att takets livslängd förkortas avsevärt.

Processen då våra takläggare lägger tak i Gävle

När du anlitar oss på Dalarnas Takmontage för din takomläggning i Gävle har vi väl utarbetade processer för hur arbetet ska utföras. Se nedan hur vår process är då du anlitar våra takläggare för ditt takbyte i Gävle.

  1. Det börjar med att du väljer att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi inspektera ditt tak, se vilka förutsättning som föreligger, bistå med råd och lyssna på dina önskemål.
  2. Därefter överlämnar vi en offert med ett rimligt pris för din takläggning.
  3. När du har accepterat vår offert lägger vi tillsammans upp en tidsplan och därefter så beställs takmaterial och allt annat material som behövs för projektet.
  4. Efter att ställning är uppsatt och på överenskommen dag så påbörjar våra takläggare ditt takbyte i Gävle.
  5. Vi börjar med att riva av det gamla takmaterialet, tätskikt och läkt. Dessa sorteras och slängs sedan i en container för bortforsling till kommunens återvinningscentral.
  6. Därefter sätter vi nytt tätskikt, läkt och vindskivor. Under hela projektets gång så kvalitetssäkrar och dokumenterar vi varje steg.
  7. Till sist så lägger vi det nya takmaterialet.
  8. Innan ställningen rivs så gör vi en besiktning tillsammans med dig så att du är 100 % nöjd med vårt arbete.
  9. När besiktningen är godkänd så överlämnar vi våra garantiåtaganden och eventuell dokumentation.
  10. Slutligen så skickar vi sedan en faktura där ROT-avdraget redan är avdraget så att du själv slipper ligga ute med pengar.
Takbyte i Gävle genomförs av personal på Dalarnas Takmontage

Installera solceller i samband med ditt takbyte i Gävle

Om du planerar att installera solceller så att du kan producera egen elektricitet för din fastighet och på så sätt sänka dina energikostnader kan du vända dig till oss. Eftersom solceller har lika långlivslängd som ett tak så är det mest lämpligt att installera solceller i samband med att man genomför en takomläggning.

Då minskar även kostnaden för installationen då vi redan har personal, utrustning, ställning och material på plats. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att sänka dina energikostnader med hjälp av solenergi i Gävle.

Proffsigt utfört jobb. Trevliga och lösningsinriktade killar. Nöjda med vårt nya fina tak på Sandviksvägen 62 i Falun.
Jan och Katarina
Facebook recension
Trevliga, professionella, otroligt snabba och med ett toppenresultat! Vi kan inte mer än vara supernöjda! Fem av fem möjliga"
Maria Hedin
Facebook recension
Tusen tack för ett bra och proffsigt samarbete från början till slut. Vårt tak blev precis så fint som vi förväntat oss. Ett extra tack till takläggarna som agerat professionellt och varit tillmötesgående efter alla våra önskemål!
Pierre och Anna
Facebook recension

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Gävleborgs län

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!