Takläggare Avesta

Dalarnas län

Det finns ingen generell livslängd på tak utan under gynnsamma förhållanden kan ett tak hålla tätt i upp till 50 år, eller mer. Dock behöver ett tak regelbunden översyn och underhåll för då ett tak börjar släppa igenom fukt kan det snart uppstå fuktskador och utvecklas mögel. Det kan i sin tur leda till kostsamma reparationer men också att personer som bor i bostaden blir sjuka.

Du bör göra en inspektion av ditt tak ett par gånger per år, lämpligast en gång före vintern och en gång efter vintern. Det gör att du snabbt kan rätta till pannor som har flyttat sig men också upptäcka skador som spruckna takpannor eller sönderrostad plåt.

Bor du i Avesta och behöver lägga om taket?

När ett tak har börjat släppa igenom vatten eller fukt eller då det uppstått skador som kommer att bidra till att taket inom en snar framtid kommer att släppa igenom fukt är det dags att byta tak. Det går att utföra ett takbyte själv, om du har kunskap och tid, dock är det ett tungt arbete som tar tid och också kräver skicklighet för att få taket tätt och säkert. Därför kan det vara enklare och säkrare att anlita takläggare i Avesta då det är dags för takomläggning. Professionella takläggare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att snabbt och på ett korrekt sätt utföra ett takbyte så att inte taket står öppet och därmed oskyddat för länge.

Anlita ett professionellt takföretag i Dalarna

Dalarnas Takmontage har utbildade plåtslagare och takläggare i Avesta som har en lång erfarenhet inom branschen. Det borgar för att du kan vara säker på att arbetet alltid utförs på ett korrekt sätt så att du får ett tak av högsta kvalité och med en lång livslängd.

Vi använder endast material från stora och kända takproduktsleverantörer vilket också är en garanti för att du får ett tak med stor hållfasthet och som uppfyller alla krav för takmaterial. Våra takläggare i Avesta är förstås försäkrade och är kollektivanslutna vilket gör att vi endast tillhandahåller med kvalificerad personal. Självklart har företaget också alla nödvändiga försäkringar och lämnar generösa garantier så att du kan känna dig trygg med vårt arbete.

Kontakta oss för att boka ett hembesök

Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra taktjänster eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök genom formuläret på vår hemsida. I samband med hembesöket inspekterar våra takläggare i Avesta ditt tak och vilka förutsättningar som finns för takläggningen. Vi lyssnar samtidigt på dina önskemål och kan också svara på frågor eller lämna rådgivning kring ditt takbyte, utan att du förbinder dig för något. Därefter kan vi lämna en offert på din takläggning med ett rättvisande pris.

Genom våra samarbeten med takproduktsleverantörer kan vi också erbjuda dig en av marknadens bästa garantier. Om du exempelvis väljer takprodukter från Monier får du hela 15 års garanti på vårt arbete och på materialet. Du får även en funktionsgaranti, Tätt-i-tak, som ger dig 15 års garanti för att ditt tak håller tätt under samma period.

Proffsigt utfört jobb. Trevliga och lösningsinriktade killar. Nöjda med vårt nya fina tak på Sandviksvägen 62 i Falun.
Jan och Katarina
Facebook recension
Trevliga, professionella, otroligt snabba och med ett toppenresultat! Vi kan inte mer än vara supernöjda! Fem av fem möjliga"
Maria Hedin
Facebook recension
Tusen tack för ett bra och proffsigt samarbete från början till slut. Vårt tak blev precis så fint som vi förväntat oss. Ett extra tack till takläggarna som agerat professionellt och varit tillmötesgående efter alla våra önskemål!
Pierre och Anna
Facebook recension

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Dalarnas län

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!