Takläggare Ludvika

Dalarnas län

Har taket börjat läcka eller har du fått in fukt på vinden behöver du utföra ett takbyte så att taket kan få ett nytt tätskikt och en ny takbeklädnad så att det håller tätt. Du bör inspektera taket åtminstone ett par gånger varje år, exempelvis inför vintern och efter vintern, så att du tidigt upptäcker skador på taket innan det leder till problem med fukt.

Du kan kontakta oss på Dalarnas Takmontage som har skickliga takläggare i Ludvika som kan hjälpa dig med att inspektera ditt tak och lämna förslag på åtgärder. Vi utför takbyte i Dalarnas län åt både privatpersoner och företag. Våra medarbetare är utbildade takläggare och plåtslagare med en lång erfarenhet inom branschen och kan därmed lägga alla typer av tak, även vid mer avancerade takläggningar.

När du ska utföra en takläggning i Dalarna

När du behöver utföra en takomläggning kan du vända dig till oss på Dalarnas Takmontage som är proffs på tak. Vi kan lägga alla typer av tak som exempelvis tegelpannor, betongpannor, ytpapp eller plåttak, i ett flertal olika utföranden. Våra medarbetare är yrkesutbildade, försäkrade och kollektivanslutna vilket innebär att vi kan erbjuda mycket kompetenta och kvalificerade takläggare i Ludvika när du ska byta tak. Du kan boka ett kostnadsfritt platsbesök genom formuläret på vår hemsida. Då kan vi komma ut till din fastighet och inspektera ditt tak, lyssna på dina önskemål, ge rådgivning kring ditt nya tak och därefter lämna en offert, utan att du förbinder dig för något.

Takbyte i Ludvika utförs av personal på Dalarnas Takmontage

Vår arbetsprocess

Vi på Dalarnas Takmontage har en väl inarbetad arbetsprocess som innebär att vi kan leverera våra taktjänster med högsta kvalité men också på ett effektivt sätt och i tid. Vi börjar alltid med att göra en inspektion av ditt tak och de förutsättningar som råder för takbytet. Det gör att vi kan skräddarsy varje takläggning utifrån varje fastighets förutsättningar så arbetet kan utföras effektivt och korrekt.

Arbetet påbörjas den dag som vi har kommit överens om genom att allt material som ska användas för takbytet levereras och eventuella ställningar reses. Därefter river våra takläggare i Ludvika det gamla taket och ombesörjer bortforsling av byggavfallet för återvinning. Slutligen lägger vi den nya takbeklädnaden och gör rent efter oss inför din besiktning av vårt arbete.

Tiden för att lägga ett tak varierar kraftigt och beror till stor del på hur stort taket är, vilket taktyp som ska läggas och om det krävs mycket extraarbeten för takläggningen. Ett mindre tak kan läggas på cirka 3-5 dagar medan ett större tak och tak med mycket vinklar kan ta upp till ett par veckor att lägga.

ROT-avdrag vid takomläggning i Ludvika

Som privatperson har du möjlighet att använda dig av ett ROT-avdrag som innebär att du kan göra ett skatteavdrag på våra arbetskostnader. För att kunna använda skatteavdraget krävs det att du äger fastigheten, är myndig och har betalat in motsvarande belopp i skatt. Vi kan erbjuda dig skatteavdraget redan på fakturan vilket betyder att du slipper ligga ute med dessa pengar men också att vi tar över all administration med Skatteverket.

Proffsigt utfört jobb. Trevliga och lösningsinriktade killar. Nöjda med vårt nya fina tak på Sandviksvägen 62 i Falun.
Jan och Katarina
Facebook recension
Trevliga, professionella, otroligt snabba och med ett toppenresultat! Vi kan inte mer än vara supernöjda! Fem av fem möjliga"
Maria Hedin
Facebook recension
Tusen tack för ett bra och proffsigt samarbete från början till slut. Vårt tak blev precis så fint som vi förväntat oss. Ett extra tack till takläggarna som agerat professionellt och varit tillmötesgående efter alla våra önskemål!
Pierre och Anna
Facebook recension

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Dalarnas län

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!