Takläggare Valbo

Gävleborgs län

Om ditt tak har skador, läcker in, är slitet eller då taket har uppnått sin förväntade livslängd kan du vända dig till oss. Vi har skickliga och erfarna takläggare i Valbo som utför ditt takbyte med högsta kvalitet, året om.

Så här utför våra takläggare ett takbyte i Valbo

När du anlitar oss på Dalarnas Takmontage för att utföra ditt takbyte i Valbo utförs arbetet av professionella takläggare som är utbildade, erfarna och serviceinriktade. Nedan ser du vår process när våra takläggare utför en takomläggning i Valbo.

  1. Det börjar med att du bokar ett kostnadsfritt hembesök här på vår hemsida. Då kan vi inspektera ditt tak, lyssna på dina önskemål och bidra med råd. Därefter överlämnar vi en prisvärd offert för din takomläggning.
  2. När du accepterat vår offert lägger vi tillsammans upp en tidsplan och beställer allt material som behövs för ditt projekt.
  3. På överenskommen dag så påbörjar vi arbetet med att riva ditt tak, lägga nytt tätskikt, sätta läkt och slutligen montera din nya takbeklädnad. Vi utför även alla kringliggande arbeten som exempelvis sätta nya vindskivor och montera nya avrinningsprodukter.
  4. Varje moment dokumenteras och kvalitetssäkras innan vi går vidare med nästa arbetsmoment. Detta så att du kan vara trygg med att arbetet utförs korrekt och enligt gällande branschregler.
  5. Efter att vi är klara genomför vi en besiktning av ditt nya tak så att du är 100 % nöjd. Därefter överlämnar vi våra trygga takgarantier och eventuell dokumentation.

Behöver du hjälp med takbytet?

Klicka på knappen nedan och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och tar fram ett skräddarsytt förslag till dig.

Boka hembesök

Frågor och svar vid takomläggning i Valbo tillsammans med oss på Dalarnas Takmontage

Kan man lägga om sitt tak själv?

Ja, det finns inget som hindrar dig från att lägga om ditt tak själv men det är inget som vi rekommenderar. Detta då det är ett arbete som bör utföras av erfarna takläggare som har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra arbetet säkert, korrekt och med godkänt material. När du anlitar våra takläggare i Valbo för ditt takbyte får du dessutom trygga takgarantier på ditt nya tak.

Hur lång livslängd har ett plåttak?

Ett plåttak med dubbelfalsning som är tillverkat i stålplåt eller aluminium har en livslängd på cirka 30 – 40 år. Om man istället väljer zinkplåt eller koppar är livslängden upp till 100 år. För profilerad plåt är livslängden cirka 30 – 35 år. Förutsättningen för att ett plåttak ska hålla hela sin livslängd är att man utför löpande underhåll av sitt plåttak.

Bör man utföra ett takbyte innan installation av solceller?

Eftersom solceller har lika lång livslängd som ett tak så är det smartast att genomföra ett takbyte innan man installerar solceller, för att slippa ytterligare kostnader senare. Dessutom är det kostnadseffektivt att installera solceller i samband med sitt takbyte i Valbo då vi redan har takläggare och annan personal på plats och ställning uppställd.

Proffsigt utfört jobb. Trevliga och lösningsinriktade killar. Nöjda med vårt nya fina tak på Sandviksvägen 62 i Falun.
Jan och Katarina
Facebook recension
Trevliga, professionella, otroligt snabba och med ett toppenresultat! Vi kan inte mer än vara supernöjda! Fem av fem möjliga"
Maria Hedin
Facebook recension
Tusen tack för ett bra och proffsigt samarbete från början till slut. Vårt tak blev precis så fint som vi förväntat oss. Ett extra tack till takläggarna som agerat professionellt och varit tillmötesgående efter alla våra önskemål!
Pierre och Anna
Facebook recension

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Gävleborgs län

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!