Hem

Karriär

Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Här arbetar vi med gemensamt driv för att uppnå resultat. Verksamheten präglas av noggrannhet, trygghet och tydliga mål. Vi är ett växande bolag med höga ambitioner. Vill du framåt och sätter värde på utvecklingsmöjligheter? Tveka inte att skicka in en ansökan till oss!

En kontaktperson

Från start till färdigt tak utbyts alla dina frågor och svar med din personliga tak­ expert från Dalarnas Takmontage.

Utbildade takläggare

Alla våra takläggare är utbildade och har rätt försäkringar samt är kollektivanslutna.

Fotodokumentation

Varje moment i våra projekt dokumenteras och  sparas för att försäkra er som kund ett fackmannamässigt och korrekt utförande.

Jobba med Dalarnas Takmontage

Dalarnas Takmontage är ett takföretag som på några år blivit ledande på takläggningar och solceller i Dalarna. Idag sysselsätter företaget cirka 60 personer och söker löpande nya talanger med en god erfarenhet inom branschen som vill arbeta på en av Dalarnas bästa arbetsplatser.

Dalarnas Takmontage har vunnit pris för årets företagare vilket till stor del beror på att man under senaste åren har haft en kraftfull men kontrollerad expansion. Man har startat med en bra affärside som snabbt lett till att man idag är ett marknadsledande företag i Dalarna med tydliga framtidsvisioner och mål.

Vi som arbetar hos Dalarnas Takmontage är ett sammansvetsat gäng som har roligt på arbetet. Vi arbetar under trygga arbetsformer och villkor samtidigt som vi känner en stor yrkesstolthet när vi utför vårt arbete vilket gör att vi har möjligheter att utvecklas i våra roller.

Spontanansökan

Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Oj, något gick fel!

Jobba som takläggare på DTM

Som takläggare har man ett stort ansvar då det kommer till både säkerhet men även till arbetets utförande. Vi arbetar alltid i team vilket innebär att alla takläggare behöver en god vana av att arbeta tillsammans men fortfarande under eget ansvar.

Social kompetens är viktigt för våra medarbetare men även förmågan att kunna hitta lösningar tillsammans som bidrar till att vi alltid kan leverera högsta kvalitet till våra kunder.

Alla våra takläggare är utbildade och flera av oss har varit verksamma inom branschen under många år vilket gör att det finns en gedigen erfarenhet inom företaget. Vi arbetar med alla typer av takmaterial och har därmed också olika kompetenser inom företaget som exempelvis plåtslagare, takläggare och solcellsmontörer.

Jobba som säljare på DTM

För att nå ut till nya och befintliga kunder har vi ett team av säljare som med stor skicklighet och erfarenhet bidrar till att vi har så många nöjda kunder. Social kompetens, stor kunskap inom området och en förmåga att snabbt fånga upp kundernas behov är viktigt.

Som säljare hos Dalarnas Takmontage har man oftast första kontakten med våra potentiella kunder. Här handlar en del av arbetet om att se kundernas behov och kunna erbjuda de bästa men för kunden prisvärdaste lösningarna.

Som säljare är det viktigt att förstå helheten och att inte lova för mycket. Våra säljare ska på ett tryggt och övertygande sätt förmå behövande kunder att köpa våra tjänster.

Jobba på DTM kontoret

Även vår personal på kontoret har en viktig roll i vårt dagliga arbete. Framför allt handlar det om traditionell företagsadministration inom ekonomi, marknadsföring och kundsupport.

Vi har även personal på verkstaden och som hjälper till med markservicen för våra takläggare.

Jobba på DTM kontoret