Takläggare Hofors

Gävleborgs län

Är du, ditt företag eller din BRF i behov av att byta tak på din fastighet i Hofors? Då är det viktigt att anlita en professionell takläggare som kan garantera ett resultat av högsta kvalitet för både ett estetiskt tilltalande utseende och lång hållbarhet.

Att genomföra en takomläggning är en kostsam process och därför är det viktigt att undvika onödig chansning genom att själv försöka utföra arbetet eller att anlita en amatör. En otillräckligt utförd takomläggning kan resultera i en förkortad livslängd för ditt tak och därmed även ökade kostnader på sikt. Kortsiktig ekonomisk vinning är inte korrekt väg att gå när det gäller tak.

Så utförs takläggning i Hofors av Dalarnas Takmontage

När du anlitar oss på Dalarnas Takmontage för din takomläggning i Hofors kan känna dig trygg med att arbetet utförs enligt rådande branschregler med rätt material från noga utvalda leverantörer. Nedan kan du läsa mer om vår process för takläggning:

  1. Boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi inspekterar ditt tak, ger råd och lyssnar på dina önskemål.
  2. Vi överlämnar en offert med ett konkurrenskraftigt pris för din takläggning.
  3. Efter accepterad offert lägger vi upp en tidsplan och beställer material för projektet.
  4. När ställningen är på plats påbörjar våra takläggare takbytet.
  5. Vi river av det gamla takmaterialet och sorterar det för bortforsling till kommunens återvinningscentral. Vi tar hand om hela bortforslingen.
  6. Vi sätter nytt tätskikt, läkt och vindskivor och dokumenterar och kvalitetssäkrar arbetet. Vi uppdaterar även dig under tidens gång vad vi gör och vad som komma skall.
  7. Vi lägger det nya takmaterialet.
  8. Efter besiktning tillsammans med dig, rivs ställningen.
  9. Vi överlämnar våra garantiåtaganden och dokumentation.
  10. Vi skickar en faktura med ROT-avdraget redan avdraget så att du slipper ligga ute med pengar.
Takbyte genomförs av personal på Dalarnas Takmontage

Vi kan installera solceller i samband med ditt takbyte i Hofors

Om du planerar att installera solceller för att sänka dina energikostnader kan du göra det i samband med takbytet. Det är en mycket smidig lösning som sparar dig pengar i längden. Vi har personal, utrustning, ställning och material på plats för att göra installationen så smidig som möjligt för dig. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att sänka dina energikostnader med hjälp av solenergi i Hofors.

Proffsigt utfört jobb. Trevliga och lösningsinriktade killar. Nöjda med vårt nya fina tak på Sandviksvägen 62 i Falun.
Jan och Katarina
Facebook recension
Trevliga, professionella, otroligt snabba och med ett toppenresultat! Vi kan inte mer än vara supernöjda! Fem av fem möjliga"
Maria Hedin
Facebook recension
Tusen tack för ett bra och proffsigt samarbete från början till slut. Vårt tak blev precis så fint som vi förväntat oss. Ett extra tack till takläggarna som agerat professionellt och varit tillmötesgående efter alla våra önskemål!
Pierre och Anna
Facebook recension

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Gävleborgs län

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!