Takläggare Hedemora

Dalarnas län

Taket är en av fastighetens viktigaste delar då den håller fastigheten skyddad från väder och vind. Taket är också den del av fastigheten som man oftast glömmer bort att inspektera eftersom så länge det inte regnar in så fyller taket sin funktion.

Dock kan ett skadat tak eller ett tak där tätskiktet inte längre håller tätt släppa in fukt som långsamt får fäste inne i fastigheten och över tid kan leda till omfattande skador. Dessa kan bli mycket kostsamma att reparera. Därför är det viktigt att inspektera taket varje år så att det inte finns skador som gör att taket inte håller tätt.

Att byta tak i Hedemora tillsammans med Dalarnas Takmontage

När det är dags att byta tak bör du anlita professionella takläggare i Hedemora som har den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra ett säkert och korrekt takbyte. Även om det går att utföra en takläggning själv är det ett tungt arbete som vanligtvis tar tid, framför allt då arbetet inte utförs av en fackman. Samtidigt krävs det också att du har den kunskap som krävs för att få ett tak som håller helt tätt i många år framåt.

Med tanke på den tidsbesparing du får genom att anlita takläggare i Hedemora, den långa livslängden för taket och möjligheten att använda ROT-avdraget är besparingen i pengar inte speciellt stor. I alla fall inte med tanke på att du också får garantier för takläggningen som ger ett skydd under många år framåt.

Arbetsprocessen vid ett takbyte

När du vill få hjälp med att byta tak kan du kontakta oss på Dalarnas Takmontage. Våra takläggare i Hedemora är skickliga hantverkare som är yrkesutbildade inom plåtslageri och takläggning med en lång erfarenhet inom branschen. Dessutom är alla våra medarbetare försäkrade och kollektivanslutna vilket gör att vi endast erbjuder kvalificerad personal.

Vi börjar alltid med att göra ett kostnadsfritt hembesök för att inspektera ditt tak och förutsättningarna för takomläggningen. Vi lyssnar på dina önskemål och bidrar också med rådgivning för ditt takbyte så att vi kan skräddarsy din takläggning så den utförs effektivt och säkert med ett perfekt resultat. Därefter kan vi erbjuda dig en offert för din takläggning med ett fast pris så att du vet exakt vad det kommer att kosta innan arbetet påbörjas.

Personal på Dalarnas takmontage

Hur vi lägger tak i Hedemora

Om du accepterar vår offert påbörjar vi arbetet den dag som vi kommit överens om. Vi börjar med att köra ut allt material som behövs för takläggningen och sätter eventuellt upp en ställning och/eller transporterar ut maskiner som ska användas. Vi river sedan av det gamla taket och forslar bort allt byggavfall för återvinning, enligt de rekommendationer som finns i kommunen.

Därefter lägger våra takläggare i Hedemora ett nytt tätskikt på taket och slutligen en ny takbeklädnad, allt enligt de överenskomna leveranstiderna. Efter att taket är lagt genomför vi en besiktning av det nya taket tillsammans med dig som beställare så att du är 100 % nöjd med vårt arbete. I samband med det överlämnar vi garantier för både arbete och material. Som privatperson kan du också få ROT-avdraget direkt på fakturan.

Proffsigt utfört jobb. Trevliga och lösningsinriktade killar. Nöjda med vårt nya fina tak på Sandviksvägen 62 i Falun.
Jan och Katarina
Facebook recension
Trevliga, professionella, otroligt snabba och med ett toppenresultat! Vi kan inte mer än vara supernöjda! Fem av fem möjliga"
Maria Hedin
Facebook recension
Tusen tack för ett bra och proffsigt samarbete från början till slut. Vårt tak blev precis så fint som vi förväntat oss. Ett extra tack till takläggarna som agerat professionellt och varit tillmötesgående efter alla våra önskemål!
Pierre och Anna
Facebook recension

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Dalarnas län

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!