Takläggare Orsa

Dalarnas län

Var det ett bra tag sedan du gjorde ett takbyte på din fastighet i Orsa? En tumregel är att takbeklädnader behöver bytas efter omkring 30–40 år. Tätskikt och underlagspapp bör dock bytas något oftare för att fylla sin funktion – efter cirka 20–30 år brukar dessa ha gjort sitt. När det är dags att byta tätskikt och underlagspapp väljer de flesta att passa på att byta takbeklädnad på samma gång av praktiska och ekonomiska skäl. 

Vi utför takbyten i Orsa med omnejd

Dalarnas Takmontage är ditt lokala takföretag som levererar trygga och prisvärda tjänster för privatpersoner och företag. När du väljer oss får du alltid en smidig helhetslösning som skräddarsytts efter just dina önskemål, behov och budget. Vi har den kompetens och den erfarenhet som krävs för att kunna utföra takomläggning med alla typer av takmaterial – allt från plåt till betongpannor till tegelpannor och ytpapp. Givetvis har vi även tillgång till den utrustning som krävs för ett säkert och effektivt takbyte. Vi använder enbart godkänt och väl beprövat takmaterial för att kunna garantera ett optimalt slutresultat.

Våra takläggare utgår från Orsa, men utför takbyten i hela Dalarnas län. Vi kan således hjälpa dig att byta tak i Orsa såväl som i Falun och Borlänge – så länge du bor i Dalarna med omnejd har vi lokala takspecialister som finns till hand för dig! 


Så arbetar våra takläggare från Orsa med takomläggning

Vi är stolta över vår personalstyrka bestående av yrkesutbildade takläggare från Orsa – samtliga med lång branscherfarenhet och med en gedigen kompetens som sitter i ryggmärgen. Givetvis omfattas samtliga medarbetare av trygga personförsäkringar om olyckan mot förmodan skulle vara framme. För dig som kund innebär detta att du kan känna dig trygg med att vi enbart har behörig personal på vårt företag, vilket i sin tur borgar för ett professionellt slutresultat.

När du anlitar oss för att utföra din takomläggning i Orsa med omnejd finns våra rutinerade specialister med dig från början till slut. Vi inleder ditt projekt med ett kostnadsfritt hembesök där vi granskar takets förutsättningar, lyssnar på dina tankar och behov och ger dig professionell rådgivning. Därefter tar våra takläggare fram den mest optimala lösningen med utgångspunkt i fastighetens förutsättningar och dina önskemål. Du får sedan en offert med estimerat pris, och när du godkänt denna sätter vi igång med ditt projekt!

Takbyte i Orsa genomförs av personal från Dalarnas Takmontage

Efter takbytet: slutbesiktning och garantier

När du anlitar våra duktiga takläggare från Orsa för ditt takbyte kan du räkna med att vi månar om dig som kund under hela projektets gång – men även efter det att arbetet är slutfört. För att du ska känna dig trygg med att ditt nya tak lämnar vi alltid generösa garantier på både arbete och material. Du får till exempel funktionsgarantin Tätt-i-tak, som garanterar att ditt nya tak håller tätt i minst 15 år.

Efter att ditt projekt färdigställts har vi dessutom alltid som rutin att göra en utförlig slutbesiktning av takbytet tillsammans med dig. Detta för att säkerställa att du är 100 % nöjd med vårt arbete.

Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Proffsigt utfört jobb. Trevliga och lösningsinriktade killar. Nöjda med vårt nya fina tak på Sandviksvägen 62 i Falun.
Jan och Katarina
Facebook recension
Trevliga, professionella, otroligt snabba och med ett toppenresultat! Vi kan inte mer än vara supernöjda! Fem av fem möjliga"
Maria Hedin
Facebook recension
Tusen tack för ett bra och proffsigt samarbete från början till slut. Vårt tak blev precis så fint som vi förväntat oss. Ett extra tack till takläggarna som agerat professionellt och varit tillmötesgående efter alla våra önskemål!
Pierre och Anna
Facebook recension

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Dalarnas län

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!