Takläggare Leksand

Dalarnas län

Precis som husets fasad, dränering och fönster behöver även taket underhållas och bytas ut med jämna mellanrum för att bibehålla sin funktion. Dock är det ofta något som man inte tänker på eftersom man inte ser att taket är skadat om man inte klättrar upp och inspekterar taket. Oftast är det då taket börjar läcka som man uppmärksammas på att taket inte längre håller tätt.

När taket inte längre håller tätt är det bråttom att göra en takomläggning innan fukten sprider sig och får fäste inne i bostaden och där orsakar skador som kan bli mycket dyrbara att åtgärda. Om du behöver utföra ett takbyte kan du kontakta oss på Dalarnas Takmontage som har takläggare i Leksand som vet hur arbetet utförs på rätt sätt.

Behöver du byta tak i Leksand?

Att byta tak på en mindre fastighet är en process som tar allt från några dagar till ett par veckor beroende på takbeklädnad och takets utförande. Att utföra arbetet själv som lekman tar oftast betydligt längre tid vilket innebär att taket får stå öppet och därmed oskyddat under en lång tid. Dessutom krävs det en viss kunskap för att få taket helt tätt och att takbeklädnaden sluter tätt så att taket får en lång livslängd och inte släpper igenom fukt. Därför bör du anlita professionella takläggare i Leksand då du ska byta tak så att arbetet blir utfört snabbt, korrekt och säkert så att du får ett perfekt resultat och maximal livslängd. Dessutom får du också garantier på arbete och material så att du kan känna dig trygg med takbytet även efter att arbetet är klart.

Som privatperson har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget för ditt takbyte. Det innebär att du kan göra ett avdrag på av våra arbetskostnader. Vi kan förstås göra avdraget direkt på fakturan så att du slipper ligga ute med dina pengar. Dessutom tar vi över all administration kring skatteavdraget.

Takläggare från Dalarnas Takmontage i Leksand

Anlita ett professionellt takföretag

Vi på Dalarnas Takmontage har utfört takbyten åt privatpersoner och företag i Dalarnas Län under flera år och har fått massor av goda omdömen genom åren. Det gör att vi är säkra på att vi även kommer göra dig till en av våra nöjda kunder. Våra takläggare i Leksand är yrkesutbildade hantverkare som behärskar yrket ända ut i fingerspetsarna. Detta gör att vi kan åta oss alla typer av takläggningar, oavsett takbeklädnad och takets utformning. Dessutom är våra medarbetare kollektivansluta och försäkrade så att du som beställare vet att vi endast tillhandahåller med kvalificerad personal. Genom vårt samarbete med flera större takmaterialleverantörer kan vi också erbjuda dig marknadens mest generösaste garantier, på både arbete och material.

Kontakta oss för mer information om oss och våra tjänster eller boka ett kostnadsfritt hembesök där våra takläggare i Leksand kan inspektera ditt tak och lämna råd, utan att du förbinder dig för något. Om du sedan vill gå vidare med takbytet lämnar vi en offert med ett konkurrenskraftigt pris för din takomläggning.

Proffsigt utfört jobb. Trevliga och lösningsinriktade killar. Nöjda med vårt nya fina tak på Sandviksvägen 62 i Falun.
Jan och Katarina
Facebook recension
Trevliga, professionella, otroligt snabba och med ett toppenresultat! Vi kan inte mer än vara supernöjda! Fem av fem möjliga"
Maria Hedin
Facebook recension
Tusen tack för ett bra och proffsigt samarbete från början till slut. Vårt tak blev precis så fint som vi förväntat oss. Ett extra tack till takläggarna som agerat professionellt och varit tillmötesgående efter alla våra önskemål!
Pierre och Anna
Facebook recension

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Dalarnas län

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!