Dalarnas Takmontage Partners

Takmaterial
No items found.

Dalarnas Takmontage samarbetar med flera partners för att kunna erbjuda våra kunder det bästa takmaterialet men också den bästa servicen i samband med en takläggning. Vi använder endast godkänt och väl beprövat takmaterial från erkänt duktiga takproduktstillverkare för att få det bästa och mest optimala resultatet i samband med takarbeten. Genom vårt samarbete med flera av branschens bästa takproduktsleverantörer kan vi erbjuda dig de bästa och mest prisvärda lösningarna för din takomläggning.

Våra samarbetspartners

Monier (BMI Sverige)

Monier är en av Sveriges största leverantörer av svenska takprodukter och är också en stor importör av takpannor från Europa som klarar av vårt nordiska klimat. Här köper vi bland annat tegelpannor och takpannor som tillverkats av svenska Vittinge och Jönåker. Monier har också ett unikt garantiåtagande som innebär att vi på Dalarna Takmontage kan lämna en garanti på arbete och material som gäller i 15 år. Dessutom kan vi erbjuda er en funktionsgaranti i samarbete med Monier, som vi kallar för Tätt-i-tak, och som garanterar att ert tak håller tätt i minst 15 år.

Icopal (BMI Sverige)

Icopal är ett annat svenskt varumärke som ingår i Europas största tak och tätskiktsföretag, BMI Group med dotterbolaget BMI Sverige. Icopal har under drygt 100 år tillverkat ledande undertaksprodukter och ytskiktsprodukter. Hos Icopal köper vi takpapp, tätskiktsprodukter och asfaltsmattor då vi lägger tak med ytpapp.

AB Karl Hedin

AB Karl Hedin är en trähandelskoncern med cirka 1000 anställda och som tillverkar träprodukter med råvaror som hämtas från skogarna i Bergslagen. Karl Hedin erbjuder träprodukter av högsta kvalité som har en bra hållbarhet och en lång livslängd. Hos Karl Hedin köper vi bland annat träprodukter som reglar och bärläkt i samband med att vi utför takarbeten.

Dala Profil AB

Dala Profil är en av Dalarnas största leverantör av takprodukter. Här köper vi bland annat takplåt av högsta kvalité men även andra takprodukter och material som vi använder vid våra takomläggningar. Dala Profil samarbetar i sin tur med de bästa takproduktstillverkarna i Europa vilket borgar för att de kan leverera takprodukter som håller hög klass och har en lång livslängd.

Ecster

Dalarnas Takmontage samarbetar med Ecster som är ett finansbolag som ägs av Handelsbanken. Genom Ecster kan vi erbjuda våra kunder förmånliga finansieringslösningar i samband med takomläggningar. Det innebär att våra kunder kan avbetala sin investering i ett nytt tak under en längre tid till en mycket förmånlig ränta. Du kan ansöka om ett förhandsbesked, ett lånelöfte, direkt på vår hemsida då du vill få en kostnadseffektiv finansiering av ditt takbyte.

Material relaterat till artikeln

No items found.

Senaste artiklarna

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!