Takläggare Sälen

Dalarnas län

Funderar du på om det börjar bli dags att byta tak på din fastighet i Sälen? Takbeklädnader har normalt sett en livslängd på omkring 30–40 år medan underlagspapp och tätskikt vanligen behöver bytas efter 20–30 år. Detta görs i regel samtidigt av praktiska och ekonomiska skäl.

Genom att byta ut ditt gamla tak i tid slipper du kostsamma fuktskador och utdragna reparationer. Ett nytt och väl fungerande tak kommer dessutom att göra din fastighet vackrare och leder även många gånger till energibesparingar.

Även om du som lekman givetvis kan utföra ditt takbyte i Sälen på egen hand är det inte att rekommendera. Genom att istället anlita professionella takläggare kan du känna dig trygg med att takomläggningen sker på ett säkert sätt med ett snygg och hållbart tak som resultat.  

Trygga och prisvärda takbyten i Sälen med omnejd

Dalarnas Takmontage är din lokala specialist på takomläggning. Våra takläggare utgår från Sälen men utför stora som små projekt i hela Dalarnas län åt privatpersoner såväl som företag. Vår personal har kompetensen som krävs för att kunna utföra takomläggning med alla typer av takmaterial – allt från tegelpannor till plåt, betongpannor och ytpapp. Vi arbetar enbart med professionell utrustning av bästa kvalitet såsom ställningar, maskiner och övriga tillbehör som krävs för ett effektivt och säkert takbyte.


Så arbetar våra takläggare från Sälen med takomläggning

Våra takläggare från Sälen är yrkesutbildade och har flera års erfarenhet inom branschen, vilket gör att vi kan garantera att ditt takbyte kommer att utföras på bästa sätt enligt konstens alla regler.

När du anlitar oss för att byta ditt tak i Sälen med omnejd inleder vi projektet med ett kostnadsfritt hembesök där vi inspekterar ditt tak för att undersöka förutsättningarna för takbytet. Du har även möjlighet att bolla tankar och idéer med våra kunniga takspecialister, som gladeligen bistår med rådgivning inför ditt val av tak.

Med utgångspunkt i fastighetens förutsättningar och dina önskemål tar vi fram en passande lösning och lämnar sedan en offert med konkurrenskraftigt pris. När du accepterat offerten påbörjar vi arbetet enligt den plan vi tagit fram i samråd med dig. 

Takbyte i Sälen av personal från Dalarnas Takmontage

Efter takomläggningen: slutbesiktning och garantier

När du väljer att ge oss förtroendet att utföra din takomläggning i Sälen eller i annan närliggande ort i Dalarna vårdar vi ditt förtroende med omsorg. Därför är vi måna om att processen ska kännas trygg från din första kontakt med våra takläggare från Sälen tills det att ditt projekt är färdigställt.

För att säkerställa att du är nöjd med vårt arbete gör vi alltid en slutbesiktning tillsammans med dig som beställare där vi går igenom hur din takomläggning utförts. Vi överlämnar även garantier på vårt arbete för att du ska känna dig trygg med att du kan förlita dig på ditt nya tak i många år framöver. Om du valt att montera takprodukter från Monier erbjuder vi till exempel hela 15 års garanti på både arbete och material. Du får dessutom funktionsgarantin Tätt-i-tak, som garanterar att ditt tak håller tätt i minimum 15 år framöver.

Givetvis får du som privatkund ROT-avdrag direkt på din faktura.  


Proffsigt utfört jobb. Trevliga och lösningsinriktade killar. Nöjda med vårt nya fina tak på Sandviksvägen 62 i Falun.
Jan och Katarina
Facebook recension
Trevliga, professionella, otroligt snabba och med ett toppenresultat! Vi kan inte mer än vara supernöjda! Fem av fem möjliga"
Maria Hedin
Facebook recension
Tusen tack för ett bra och proffsigt samarbete från början till slut. Vårt tak blev precis så fint som vi förväntat oss. Ett extra tack till takläggarna som agerat professionellt och varit tillmötesgående efter alla våra önskemål!
Pierre och Anna
Facebook recension

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!

Takläggare i

Dalarnas län

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att ​​​​​​​boka in ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

Helt kostnadsfritt
Inget köpkrav
Tack! Vi återkopplar så fort vi kan!
Felmeddelande
Oj, något gick fel!